För fastighetsägare

Med Service Node kan ni som fastighetsägare förenkla hur ni arbetar med ert service och underhållsarbete både inom ert bolag och mot era samarbetspartners. Samt bli mer hållbara genom att göra er av med onödig pappershantering och öka livslängden på era fastigheter. 

Enkelt att samarbeta och dela information

Era kunder, samarbetspartner och personal kan enkelt skanna av våra smarta taggar för att få mer information eller rapportera fel och service.

Välj vilka anläggningar era samarbetspartners skall jobba med. Ta bort eller lägg till anläggningar eller dela till andra parter som avtal och behov förändras.  

tvättstuga
telefon-laptop-servicenode-fik-v2

Digitala servicejournaler för säkrare och tryggare anläggningar och fastigheter

Med våra digitala servicejournaler ser ni till att service och besiktningar aldrig missas. Först och främst gör ni era fastigheter säkrare och tryggare men detta sparar även pengar då ni aldrig behöver oroa er för straff- och sanktionsavgifter.

Båda era kunder och er budget kommer att tacka er för att ni väljer Service Node.

Läs mer om våra servicejournaler här.

Planera service och underhåll själva eller tillsammans med era samarbetspartners

Med vår serviceplanering kan ni själva eller med era samarbets-partners planera service och underhåll på era anläggningar och serviceobjekt. Välj när, var och hur ofta service skall utföras. 

Planerad service bockas av automatiskt när en service av rätt typ och utförare registreras på en anläggning. Detta gör det enkelt för både utförare och planerare av service. 

Läs mer om vår serviceplanering här.

servicenode-kvinnor-v2

Tror du Service Node skulle passa er organisation?

Kontakta oss för offert eller demonstration

Hej, vi använder cookies för att servicenode.se skall fungera bättre för dig.