För serviceföretag

Med Service Node så får ni som serviceföretag ett användarvänligt system som hjälper er att underlätta all administration kring ert servicearbete. Med digitala arbetsorders, serviceplanering, smarta formulär och anläggningsregister har vi alla de digitala verktyg ni behöver för göra ert jobb smartare, snabbare och enklare. 

Planera och genomför med Service Node

Det är enkelt att planera både större projekt med hjälp av arbetsorders och löpande service via serviceplanerings-verktyget. 

Rapportera enkelt utförd service, avhjälpa felanmälningar eller arbetsorders. Alla typer av ärenden kan enkelt hanteras.

tvättstuga

Arbetsordrar

Med smarta digitala arbetsorders så håller ni enkelt koll på era pågående och kommande arbeten. Lägg till material och delar, dokument, kontrollformulär, tid och dela upp arbetsordern i uppgifter om flera personer i personalen skall samarbeta. 

Kontrollformulär -Dold för tillfället-

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
tvättstuga

Automatiska servicerapporter till kund

Vid utförd service kan era kunder automatiskt bli informerad om att ni har varit på plats och utfört planerad eller akut service. Er personal behöver inte lägga tid på att klistra upp lappar eller be någon hos er kund informera beställaren som inte finns på plats. 

Servicerapporten går automatisk till rätt person hos er kund per mejl så att de kan; när de har tid, stämma av att allt är gjort enligt avtal eller beställning.

Läs mer om våra automatiska servicerapporter här

Tror du Service Node skulle passa er organisation?

Kontakta oss för offert eller demonstration

Hej, vi använder cookies för att servicenode.se skall fungera bättre för dig.