För Utrustningsägare

När man äger eller hyr ut många objekt kan det vara svårt att veta vad som finns vart eller i vilket skick utrustning egentligen har; vilka reparationer har gjorts? när installerades utrustningen? vad är det för garantitider som gäller? Det finns många frågetecken och Service Node hjälper till att hålla allt på en plats. 

Översikt över alla era objekt

Enkelt översikt över alla era objekt via kartvy och listvy. Se snabbt vart allt finns placerat, hos vilken kund eller i vilken fastighet. 

Detaljerad information om varje objekt. Servicehistorik. Felhistorik. Installationsdatum. Kunddata. Osv.

tvättstuga

Komplett anläggninsregister

Med hjälpa av vårt anläggningsregister så får ni full koll på alla era anläggningar. Varje serviceobjekt i anläggningsregistret har sin egna datakort, servicejournal, dokumentation, bilder och historik.

Dela serviceobjekt med era samarbetspartners

Ifall man inte utför servicen själv på sin utrustning ingår möjlighet att bjuda in sina servicepartners och tjänsteleverantörer kostnadsfritt i systemet. Ni bestämmer vilka objekt det ska ha tillgång till.

girl1

Uppdaterad servicejournal på plats och på kontoret synkad via molnet

Du har alltid den mest aktuella informationen både ute på plats och på kontoret. Servicepersonal behöver inte längre göra onödiga resor eftersom alla information går att samla och dela i Service Node.

Läs mer om våra servicejournaler här.

Förbättra och förenkla översynen av er utrustning med checklistor

Verktyg för att skapa och koppla checklistor till era serviceobjekt finns inbyggt i systemet. Så att göra checklistor för inspektion, besiktning, mätarställningar m.m är väldigt enkelt.

Tror du Service Node skulle passa er organisation?

Kontakta oss för offert eller demonstration

Hej, vi använder cookies för att servicenode.se skall fungera bättre för dig.