Kom igång

Bjud in er personal

Det är enkelt att bjuda in er personal till Service Node och de kan börja arbeta i systemet direkt. Skriv bara in er anställdes e-post, namn och kontaktuppgifter på ert bolag så är de igång efter de registrerat sig och laddat ner mobilapplikationen.

Lägg till serviceobjekt

Börja med att lägga till alla era serviceobjekt. Ett serviceobjekt kan vara i princip vad som helst; allt från en maskin som behöver ses över till ett trapphus som behöver städas. Varje serviceobjekt har en egen servicejournal, historik, plats för dokument, bilder och mycket mer.

Lägg till Servicenoder

När serviceobjekten väl är upplagda kopplas de till en Servicenod. Servicenoder tillåter enkel åtkomst till en eller flera serviceobjekt via avläsning av dess NFC-tagg eller QR-kod. Servicenoden visar även att det finns digital information på platsen och kan även möjligöra för externa användare som tex. kunder att felanmäla och få serviceinformation.

Lägg till servicepartners

För att samarbeta med andra organisationer som använder Service Node så behöver ni lägga till dem som servicepartner eller be dem lägga till er. Detta lika enkelt som att skapa en ny kontakt på tex Linkedin. Skulle företaget inte finnas registrerat så kan ni be dem att registrera ett konto helt kostnadsfritt på Service Node.

Dela serviceobjekt

För att era samarbetspartners skall komma åt de serviceobjekt de skall arbeta med behöver dessa delas till dem. Detta är extremt enkelt och fungerar ungefär som att dela ett dokument via Dropbox eller Google Drive. Ni väljer helt enkelt vilket serviceobjekt som skall delas och vilka av era servicepartners som skall ha tillgång till dessa.

Schemalägg service & underhåll

Schemalägg planerad service och underhåll på era serviceobjekt och koppla det till de personer som ansvarar för ärendet. Detta gör det enkelt att följa upp att nödvändig service är schemalagd på era serviceobjekt och säkerställa att service och underhåll aldrig missas.

Fråga efter offert

Kontakta oss för en offert. Service Node är dock alltid gratis om andra delar sina serviceobjekt med er.

Kontakta oss för en offert