Användningsområden

Service Node för fastighetsägare

Som fastighetsägare är det mycket att hålla reda på; vi kan inte lösa alla era problem men vi kan se till att ni får full koll på allt som relaterar till service och underhåll av era fastigheter. Med Service Node får ni överblick över allt underhåll som skall göras och kan följa upp arbetet i realtid; oavsett om det är externa servicepartners eller egen personal som utför arbetet.

Service Node för fastighetsägare
Med Service Node är det enkelt att samarbeta och dela information med era serviceleverantörer. Oavsett om det rör sig om lokalvård, besiktningar eller kvalitetskontroller så kan våra Servicenoder användas för att förmedla informationen och dela ut uppgifter bland alla involverade parter.
För era hyresgäster skapar vi också fördelar. Våra servicenoder kan användas för att få information om senast utförd service (tex. när trapphuset senast städades), för att rapportera fel, hitta kontaktinformation och mycket annat.
Era serviceleverantörer jobbar kostnadsfritt i Service Node och de behöver inget annat än arbetsverktyg än den enklaste av smartphones för att registrera och kvittera utförd service eller att släcka anmälda fel.

Service Node för utrustningsägare

Oavsett om ni driver ett gym, hyr ut kaffemaskiner, jobbar med byggbaracker, hyr-toaletter eller fordon så har ni många maskiner eller annan typ av utrustning som ni använder själva eller lånar ut till era kunder. Vi hjälper er att hålla koll på alla denna utrustning och ser till att ni enkelt kan underhålla den.

Service Node för utrustningsägare
Varje utrustning har en egen servicejournal i Service Node; detta innebär att ni inte behöver förlita er på gammelmodiga pappersjournaler. Era digitala servicejournaler finns alltid tillgängliga för er och era samarbetspartners via nätet eller direkt via våra Servicenoder.
Via Service Node är det också enkelt att komma åt utrustningens manualer och göra felanmälan digitalt. Egen- eller extern personal och kunder kan enkelt läsa av Servicenoden med sin smart phone och få den information de behöver eller rapportera in fel.

Service Node för serviceföretag

Att jobba med service och underhåll innebär ofta hantering av servicejournaler, manualer och servicekvittering via papper. Sällan skapar detta någon nytta för ert företag och blir ofta ett nödvändigt ont. Med Service Node får ni och era kunder all denna information digitalt direkt i eran smartphone; det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt om era kunder själva äger servicenoderna.

Service Node för serviceföretag
Hos oss betalar du endast för dina aktiva serviceobjekt; ett serviceobjekt kan vara alltid från ett trappstäd hos en kund till en maskin. Om din kund själv äger serviceobjekten och har delat dessa med er har ni ingen kostnad för dessa.
Med Service Node får ni kvittering på utfört arbete digitalt. Det blir enkelt för er och era kunder att komma överens om vad som verkligen är levererat; inga mer frågetecken eller diskussioner om faktureringen.
Digitala checklistor och dokument kan enkelt kopplas till utfört service och underhåll för att tydliggöra vad som skall göras och vad som är gjort. Det blir enklare både för ny personal eller för personal som kanske jobbar sällan på vissa platser eller med vissa uppgifter.

Registrera konto kostnadsfritt

Du vet väl att du inte behöver betala något för att komma åt andras servicenoder? Har någon delat ett eller flera objekt med dig kan du skapa en användare kostnadsfritt och komma igång direkt!

Skapa konto