Service Node för fastighetsägare

Full kontroll över service och underhåll

Bättre uppföljning och insikt i hur serviceobjekten i era fastigheter mår och underhålls. Samarbeta med era serviceleverantörer och hyresgäster så att ni tillsammans kan planera bättre underhåll och skapa säkrare och mer värdefulla fastigheter.

Full kontroll över service och underhåll
Med Service Node är det enkelt att samarbeta och dela information med era serviceleverantörer. Oavsett om det rör sig om lokalvård, besiktningar eller kvalitetskontroller så kan våra Servicenoder användas för att förmedla informationen och dela ut uppgifter bland alla involverade parter.
För era hyresgäster skapar vi också fördelar. Våra servicenoder kan användas för att få information om senast utförd service (tex. när trapphuset senast städades), för att rapportera fel, hitta kontaktinformation och mycket annat.
Era serviceleverantörer jobbar kostnadsfritt i Service Node och de behöver inget annat än arbetsverktyg än den enklaste av smartphones för att registrera och kvittera utförd service eller att släcka anmälda fel.

Registrera konto kostnadsfritt

Du vet väl att du inte behöver betala något för att komma åt andras servicenoder? Har någon delat ett eller flera objekt med dig kan du skapa en användare kostnadsfritt och komma igång direkt!

Skapa konto