Service Node för fastighetsägare

Full kontroll över service och underhåll

Som fastighetsägare är det mycket att hålla reda på; vi kan inte lösa alla era problem men vi kan se till att ni får full koll på allt som relaterar till service och underhåll av era fastigheter. Med Service Node får ni överblick över allt underhåll som skall göras och kan följa upp arbetet i realtid; oavsett om det är externa servicepartners eller egen personal som utför arbetet.

Full kontroll över service och underhåll
Med Service Node är det enkelt att samarbeta och dela information med era serviceleverantörer. Oavsett om det rör sig om lokalvård, besiktningar eller kvalitetskontroller så kan våra Servicenoder användas för att förmedla informationen och dela ut uppgifter bland alla involverade parter.
För era hyresgäster skapar vi också fördelar. Våra servicenoder kan användas för att få information om senast utförd service (tex. när trapphuset senast städades), för att rapportera fel, hitta kontaktinformation och mycket annat.
Era serviceleverantörer jobbar kostnadsfritt i Service Node och de behöver inget annat än arbetsverktyg än den enklaste av smartphones för att registrera och kvittera utförd service eller att släcka anmälda fel.

Registrera konto kostnadsfritt

Du vet väl att du inte behöver betala något för att komma åt andras servicenoder? Har någon delat ett eller flera objekt med dig kan du skapa en användare kostnadsfritt och komma igång direkt!

Skapa konto