Service Node för utrustningsägare

Fullständig överblick över er maskinpark

Oavsett om ni driver ett gym, hyr ut kaffemaskiner, jobbar med byggbaracker, hyr-toaletter eller fordon så har ni många maskiner eller annan typ av utrustning som ni använder själva eller lånar ut till era kunder. Vi hjälper er att hålla koll på alla denna utrustning och ser till att ni enkelt kan underhålla den.

Fullständig överblick över er maskinpark
Varje utrustning har en egen servicejournal i Service Node; detta innebär att ni inte behöver förlita er på gammelmodiga pappersjournaler. Era digitala servicejournaler finns alltid tillgängliga för er och era samarbetspartners via nätet eller direkt via våra Servicenoder.
Via Service Node är det också enkelt att komma åt utrustningens manualer och göra felanmälan digitalt. Egen- eller extern personal och kunder kan enkelt läsa av Servicenoden med sin smart phone och få den information de behöver eller rapportera in fel.

Registrera konto kostnadsfritt

Du vet väl att du inte behöver betala något för att komma åt andras servicenoder? Har någon delat ett eller flera objekt med dig kan du skapa en användare kostnadsfritt och komma igång direkt!

Skapa konto