Service Node för serviceföretag

Full koll på all servicedokumentation

Att jobba med service och underhåll innebär ofta hantering av servicejournaler, manualer och servicekvittering via papper. Sällan skapar detta någon nytta för ert företag och blir ofta ett nödvändigt ont. Med Service Node får ni och era kunder all denna information digitalt direkt i eran smartphone; det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt om era kunder själva äger servicenoderna.

Full koll på all servicedokumentation
Hos oss betalar du endast för dina aktiva serviceobjekt; ett serviceobjekt kan vara alltid från ett trappstäd hos en kund till en maskin. Om din kund själv äger serviceobjekten och har delat dessa med er har ni ingen kostnad för dessa.
Med Service Node får ni kvittering på utfört arbete digitalt. Det blir enkelt för er och era kunder att komma överens om vad som verkligen är levererat; inga mer frågetecken eller diskussioner om faktureringen.
Digitala checklistor och dokument kan enkelt kopplas till utfört service och underhåll för att tydliggöra vad som skall göras och vad som är gjort. Det blir enklare både för ny personal eller för personal som kanske jobbar sällan på vissa platser eller med vissa uppgifter.

Registrera konto kostnadsfritt

Du vet väl att du inte behöver betala något för att komma åt andras servicenoder? Har någon delat ett eller flera objekt med dig kan du skapa en användare kostnadsfritt och komma igång direkt!

Skapa konto